het verhaal achter tierra y uva

wijn

De Ribera del Duero -letterlijk ‘de oevers van de rivier Duero’- is gezegend met een combinatie van goed terroir en een uniek microklimaat. Deze ideale omstandigheden vormen de basis voor uitstekende en complexe rode wijnen. Aan de basis van de wijnen staat de druif ‘tinta del país’, ofwel Tempranillo.

 

Vandaag de dag is dit gebied wereldwijd een begrip geworden voor kwaliteit.

 

Wij werken rechstreeks met de wijnhuizen, zonder tussenpersonen dankzij onze achtergrond en oude vriendschappen. Wij garanderen hiermee de beste opslag condities voor de wijnen en de beste prijzen voor onze klanten.

Wij nodigen u uit om nieuwe wijnhuizen te ontdekken, sommige onder de meest prestigieuze in Spanje en de wereld, maar ook minder bekende projecten,  met originele achtergronden , wijnen die ons aangeraakt hebben en die we graag met onze klanten willen delen.

Wacht niet meer! Ontdek de wereld van Ribera del Duero


delicatessen

Uit een goede vriendschap, een voorstel en een gesprek bij een goed glas wijn is het idee ontstaan om Spaanse vleeswaren en kaas aan een breder publiek aan te bieden.

 

We zijn geen professioneel importbedrijf met een gelikte webshop en snelle beloftes, waarbij je overigens nog maar moet afwachten waar de producten vandaan komen.

 

Onze producten worden met zorg persoonlijk in Spanje geselecteerd en direct besteld.

 

Met onze vleeswaren en kazen heeft u in ieder geval iets héél speciaals op tafel!

de mensen achter

Tierra y Uva is voortgekomen uit liefde voor ons vaderland. We zijn twee vrienden, Fernando en Alfredo, die in Nederland wonen maar geboren en getogen in Spanje.

 

Zo ontdekten we dat de echte Spaanse smaken van de juiste producten waren, tot onze spijt, nog niet op de Nederlandse markt tegengekomen. Dit bracht ons op een idee....

 

 


een warme groet van fernando y alfredo!!!!!